Eulàlia Galofré

Després d’obtenir el títol superior al Conservatori Superior Municipal de BCN el 1990 i havent rebut classes de Romà Escalas, Jordi Argelaga i Marijke Miessen, amplia els seus estudis al Conservatori d’Utrecht amb Baldrick Deerenberg. Ha rebut classes de conjunt de professors tan prestigiosos com Walter van Hauwe, Gerard Braun, Karel van Steenhoven i Paul Leenhouts, en diversos cursos i classes magistrals. També ha assistit a nombrosos cursos de pedagogia musical i de direcció coral.

Ha format part del Quartet de bec Frullato -amb el que ha participat en diversos festivals internacionals de música contemporània, entre altres- i de moltes formacions de música de cambra amb les que ha realitzat nombrosos concerts arreu de la geografia catalana, de l'estat espanyol ­­­­­-destaca Toledo, el 1985, acompanyant a Victoria de los Angeles- i d'Europa, i diversos enregistraments per a ràdio i televisió. També ha col·laborat amb l'Orquestra Ciutat de BCN. Actualment forma part de la formació EnBloc Quartet de flautes de bec.

Ha publicat diferents llibres per a la didàctica de la flauta de bec.

Actualment és professora de flauta de bec i música de cambra a l’Escola Municipal de Música M.Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès i a l’Escola Municipal de Música Crisàlide de La Bisbal del Penedès, on també porta el cant coral, i és promotora de les Trobades de flauta de bec, que es duen a terme des del 2005.