Àlex Maset

Des de la vessant del lleure, ha obtingut el carnet de monitor de lleure l’any 2000, ha sigut monitor d’una escola de mar durant 5 temporades, ha treballat també en diferents casals d’estiu de la província de Girona, un d’ells de coordinador (Casal Esportiu de Banyoles) al 2004. Partícep de 4 edicions del Parc Infantil de Nadal de Girona.

Ha fet de figura dinamitzadora en diferents colònies musicals, aportant llavors, oci i lleure en les hores de descans. Experiència de 4 anys d’actor en la companyia de teatre d’acció Excalibur (Alt Empordà). Participant en l’anterior edició del curs de flautes duent a terme tasques complementàries a l’estada del curs.

Actualment està cursant el segon cicle (4rt curs) de la Llicenciatura de Psicologia a la Universitat de Girona, treballant tant l’estiu del 2006 com el del 2007 d’acompanyant terapèutic en un Centre Terapèutic, fent col·laboracions amb el programa Salut i Escola del Departament de Salut de Catalunya. Suport psico-acadèmic en adolescents i voluntari hospitalari a l’AECC. Membre d’un equip en Intervenció en Crisi.