Meritxell Maset


Professora de flauta de bec, llenguatge musical i cant coral a l’Escola de Música de Sant Gregori (Girona) i a l’Escola de Música Activa La Flauta Màgica de Figueres, on també exerceix de coordinadora de professorat. Ha realitzat els seus estudis de flauta al Conservatori “Isaac Albéniz” de Girona amb Sara Parés, així com classes puntuals amb diferents professors en les primeres edicions dels cursos d’Hostalets de Balenyà. Com a formació complementària, ha assistit en diferents cursos i tallers conduïts per professors com Romà Escalas, Joan Izquierdo i Pedro Memmelsdorff.

Ha format part de l’agrupació musical MAG (Música Antiga de Girona), membre del Cor de la UdG (Universitat de Girona) i actualment és cantaire del Cor de Cambra de la Diputació de Girona, dirigit per Pablo Larraz.

Diplomada en Mestre d’Educació Primària especialista en música per la UdG (Universitat de Girona), on actualment està acabant la llicenciatura dels estudis de pedagogia. Diploma en curs de la pedagogia musical Willems a l’Institut Llongueres de Barcelona.

Compagina la seva tasca docent amb col·laboracions al Seminari de Mestres de Música de l’Alt Empordà i  codirigeix el projecte  per a adolescents “Musica’t” a Figueres, entre altres.